De werken aan het kruispunt  N19 / Vossendaal / Van Doornelaan gaan de laatste fase in. De aanpassingen aan de zuidkant van de Van Doornelaan zijn bijna afgerond. Op donderdag 8 mei in de namiddag start fase 2B van de werken, hierbij wordt de noordkant van de Van Doornelaan onder handen genomen.
 
Tijdens deze fase, die ongeveer drie weken zal duren, zullen alle bewegingen op het kruispunt weer mogelijk zijn. Ook de omleiding via Liessel voor verkeer komende van Westerlo vervalt. Deze laatste fase zal dus gepaard gaan met een zeer beperkte hinder.

 
Voortgang werken kruispunten Westelijke Ring (R14)
Intussen wordt er ook verder gewerkt aan de drie kruispunten van de Westelijke Ring (R14) in Geel. De werken aan de rotonde van de Antwerpseweg (N19) met de Westelijke Ring (R14) zullen door omstandigheden twee dagen langer duren, dus tot en met woensdag 14 mei. Op donderdag 15 mei starten dan de werken aan het derde en laatste kruispunt, dat van de Kleinhoefstraat/Drijhoek met de Westelijke Ring (R14). Deze werken zullen duren tot en met 6 juni. Hier zal de hinder eerder beperkt blijven.